Gerealiseerde doelen

Sint bezoekt Huissen


Op zondag 17 november werden Sint Nicolaas en zijn Pieten op een hartverwarmende wijze verwelkomd door vele Huissense kinderen en hun ouders. Ditmaal vond dit voor het eerst plaats op het in juli geopende Odeon op de markt.

Sinds de opening hebben inmiddels al diverse activiteiten op het Odeon plaatsgevonden: De Sardijnse middag, Huissense Dag, Vleiskeure', opening Carnaval op 11-11, nu dus de verwelkoming van St. Nicolaas en over 3 weken Huissen bij Kaarslicht.


Andere doelen:

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.