Gerealiseerde doelen

Certificaathoudersbijeenkomst


Op zaterdag 26 oktober 2019 werd in café Het Moment weer de jaarlijkse traditionele bijeenkomst gehouden voor onze (ere)certificaathouders. Er was een grote opkomst en op humoristische wijze liet Frank Jeurissen nog even alle zaken die die de Stichting heeft gerealiseerd de revue passeren: De tekeningen aan de Nonnengas, de Wieken op de Molenweide, de Watertoren, de spreuken in Huissen, Mea Vota, de witte Wieve enz. enz. en last but not least de realisatie van het Odeon.

Verder werd Fabian Polman nog even in het zonnetje gezet als 200e certificaathouder en werden de twee nieuwe bestuursleden voorgesteld: Ton Straver en Luc Hegeman. Ook werd nog even stilgestaan bij het overlijden van de bestuursleden van het eerste uur: Gerrit Bedeaux en Karel Vliem.

Een van de nieuwe projecten die de Vrienden onderhanden gaan nemen is de restauratie van de kloostermuur aan de Burchtgracht en ook zal de serie Huissense spreuken zeker nog uitgebreid worden. Ideeën hiervoor zijn uiteraard welkom.

Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van uitstekende hapjes en drankjes geheel volgens Huissense traditie nog lang nagepraat.

Fabian Polman


Andere doelen: