Gerealiseerde doelen

Certificaathoudersbijeenkomst


Op zaterdag 26 oktober 2019 werd in café Het Moment weer de jaarlijkse traditionele bijeenkomst gehouden voor onze (ere)certificaathouders. Er was een grote opkomst en op humoristische wijze liet Frank Jeurissen nog even alle zaken die die de Stichting heeft gerealiseerd de revue passeren: De tekeningen aan de Nonnengas, de Wieken op de Molenweide, de Watertoren, de spreuken in Huissen, Mea Vota, de witte Wieve enz. enz. en last but not least de realisatie van het Odeon.

Verder werd Fabian Polman nog even in het zonnetje gezet als 200e certificaathouder en werden de twee nieuwe bestuursleden voorgesteld: Ton Straver en Luc Hegeman. Ook werd nog even stilgestaan bij het overlijden van de bestuursleden van het eerste uur: Gerrit Bedeaux en Karel Vliem.

Een van de nieuwe projecten die de Vrienden onderhanden gaan nemen is de restauratie van de kloostermuur aan de Burchtgracht en ook zal de serie Huissense spreuken zeker nog uitgebreid worden. Ideeën hiervoor zijn uiteraard welkom.

Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van uitstekende hapjes en drankjes geheel volgens Huissense traditie nog lang nagepraat.


Andere doelen:

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.