’t Kum goed, staat er te lezen op de kerstkaart. Natuurlijk is dat een hartenwens van onze kunstenaar/ontwerper Martien van Onna.

Voor velen zal het uiteindelijk ook goed komen na de Corona periode. Maar voor een aantal onder ons zal het na genoemde periode moeilijk blijven door verlies van naasten of door verlies van werk of inkomen.

We staan daar in deze kerst tijd bij stil en er wordt niet licht over gedacht. We hopen dat het ook voor hen, na een tijd (voor zo ver als mogelijk) goed komt !!

De voorzitter,

Frank Jeurissen

Stichting Vrienden van Huissen

Doel

In de oprichtingsakte staat de volgende volzin:

Het promoten, het bewaken, het instandhouden en het uitdragen van de identiteit, het karakter, het cultuurgoed en de tradities van Huissen.

In normale bewoordingen zijn wij een groep Huissenaren die opkomen voor Huissen en haar tradities en gebruiken.

IMG_0369.jpg

Onderhanden:

  • Restauratie kloostermuur

Jaarlijks terugkerend:

  • Vleiskeure'

  • Ondersteuning Umdracht

  • Huissense Spreuken en Gezegden

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 
 
 

Certificaat houders

Hoe word je certificaathouder?

Door u aan te melden als certificaathouder ondersteunt u de doelen van de stichting Vrienden van Huissen. Voor een bedrag van € 50,00 per jaar kunt u zich aansluiten bij deze enthousiaste groep. Een maal per jaar tijdens de certificaathouders bijeenkomst wordt u onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat over gerealiseerde en onderhanden doelen. Verder wordt u per email geregeld geïnformeerd.

 

Bestuur

 
 

Gerealiseerde doelen

1
2

Certificaathouder worden?

Vul onder je gegevens in en klik op verzenden en wij nemen contact op.
 
 
 

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.