Gerealiseerde doelen

Muurschildering Nonnengas


Het eerste grote wapenfeit van de Vrienden is de realisatie van de muurschildering aan de zijgevel van het pand van Hermsen. Een collage van prenten uit vervlogen tijden. Huisen zelfs nog met één “s” Geen fout zoals soms wel wordt gedacht. Een gewaardeerd monument waar menig bezoeker aan Huissen bij stil staat !!...


Andere doelen:

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.