top of page

Gerealiseerde doelen

Opening Odeon


Spectaculair openingsfeest muziekpodium Odeon in Huissen

di 2 jul 2019, 17:00

HUISSEN - Eindelijk is het zover. Nadat in 1996 de eerste ideeën op tafel kwamen en de eerste plannen gemaakt werden, gaat het nu toch gebeuren. Op zondag 14 juli zal het hypermoderne, futuristisch ogende muziekpodium op de Markt door de Stichting Vrienden van Huissen officieel worden geopend.

Tevens zal op dat moment het Odeon door de Stichting in eigendom worden overgedragen aan de gemeente Lingewaard. Om 14:00 uur vindt de officiële overdracht plaats, en Huissen zou Huissen niet zijn als er niet een leuk feestje om heen gebouwd wordt.

Het woord Odeon komt uit het Grieks en betekent niets anders dan 'een zangplaats waarin wedstrijden in gezang en instrumentale muziek werden gehouden'. Nu wordt er deze middag geen wedstrijd gehouden, maar er wordt het publiek een zeer gevarieerd muziekspektakel geboden

Huissense muzikanten, blazers en zangers zijn benaderd en bereid gevonden om er een spetterende muzikale middag van te maken. Het publiek zal kunnen genieten van optredens van: dweilorkest De Dreumels, Piratenkoor, Femke Kemkes, de Slubkes, Exodus Comité, blaaskapel Torkest, Ingrid Striek, Peter Sluiter, blaaskapel De Bevelanders en Flash Back. Iedereen is welkom om deze feestelijke en muzikale happening bij te wonen.

De Vrienden van Huissen hopen op een geweldige publieke opkomst en mooi weer, maar er wordt altijd gezegd: "Onze Lieve Heer is een Huissenaar", dus dat moet goed komen. De Stichting Vrienden van Huissen is bijzonder erkentelijk voor alle bijdrages in geld en natura van de vele sponsors, mensen en bedrijven met een echt Huissens hart.


Andere doelen:
bottom of page