Gerealiseerde doelen

Dambord op Het Odeon in gebruik genomen


In Huissen is onlangs Het Odeon geopend. Een van de vele gebruiksmogelijkheden is het beoefenen van de damsport. Op 7 september werd het dambord in gebruik genomen door Damvereniging VBI. Onder leiding van jeugdtrainer Jos Lamers speelde een viertal jeugdleden een klein toernooitje.

Het dambord is gemaakt door de voorzitter van de Vrienden van Huissen Frank Jeurissen. Op dit moment is er nog gebruikt gemaakt van een tijdelijk bord maar over een aantal weken zal het definitieve exemplaar gereed zijn.

Damvereniging VBI heeft het plan om ten minste een keer per maand op zaterdagmiddag een damactiviteit te organiseren. In principe kan iedereen van het bord en de schijven gebruik maken.

Wie graag een keer mee wil doen kan zich melden bij Jos Lamers, tel. 026-3257704.


Andere doelen:

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.