© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 21/11/2019

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Gerealiseerde doelen

Sint bezoekt Huissen

Op zondag 17 november werden Sint Nicolaas en zijn Pieten op een hartverwarmende wijze verwelkomd door vele Huissense kinderen en hun ouders. Ditmaal vond dit voor het eerst plaats op het in juli geopende Odeon op de markt.

 

Sinds de opening hebben inmiddels  al diverse activiteiten  op het Odeon plaatsgevonden: De Sardijnse middag, Huissense Dag, Vleiskeure', opening Carnaval op 11-11, nu dus de verwelkoming van St. Nicolaas en over 3 weken Huissen bij Kaarslicht.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Andere doelen:
Please reload