• KeesTuijtel

Verzonken Meule


Op de plek van het monument stond daadwerkelijk de molen van Heijckmann. De wieken staan er symbool voor. Nu nog enigszins aan het zicht onttrokken door het gebouw van Albert Hein. Maar in de komende tijd weer in volle glorie te aanschouwen vanaf de dijk.


49 keer bekeken

© 2023 by Vrienden van Huissen

Datum laatste wijziging: 24/05/2020

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • YouTube Social  Icon

Stichting Vrienden van Huissen, Klaphek 7, 6851 GR  Huissen, telefoon: +31(0)648501153

Laatste ontwikkelingen:

HUISSEN, 25 Mei 2020. Odeon mag vaker worden gebruikt.

Het Odeon op de Markt in Huissen mag vaker gebruikt worden. Het overdekte podium werd vorig jaar zomer in gebruik genomen, maar het aantal activiteiten is qua bestemmingsplan beperkt tot vijf per jaar. De b-langstelling is echter zo groot, dat tien evenementen per jaar mogelijk is. Daarom verleent de gemeente voorlopig ontheffing van het bestemmingsplan, totdat over een jaar of vijf een nieuw, ruimer bestemmingsplan wordt vastgesteld.