top of page

do 22 sep

|

Huissen

Vleiskeure'

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Vleiskeure'
Vleiskeure'

Tijd en locatie

22 sep 2022, 18:30

Huissen, Huissen, Nederland

Over het evenement

Huissen maakt zich op voor Kermis en Vleiskeure

Huissen. Het 'Vleikeure' en de kermis komen er weer aan. Dat betekent feest in het centrum van Huissen. Donderdagavond 22 september staat helemaal in het teken van Vleiskeure, voorafgaand aan de kermis, die vrijdag het tot en met dinsdag 27 september op de molenweide gehouden wordt. Aan beide evenementen werken ook de ondernemers van Huissen mee!

Stichting Vrienden van Huissen heeft alweer jaren geleden met succes het Vleiskeure nieuw leven ingeblazen. Deden voorheen uitsluitend slagers aan dit festijn mee, de laatste jaren ook andere ondernemers, die allen iets met vlees, eten en drinken en/of de kermis te maken hebben. Ook de Huissense ondernemersvereniging is van de partij met het Rad van Fortuin op het Odeon op de Markt. De slagwerkgroep van Volharding zorgt voor muzikaal vertier. Met RAd van Fortuin zijn leuke prijzen te winnen. En... er worden door de ondernemersvereniging Huissen op de donderdag lootjes uitgedeeld. Het is meer dan de moeite waard die avond in het centrum van Huissen te zijn.

Zondag 25 september is er bovendien een kermismarkt in het centrum van Huissen. Ook hierover meer infomatie in Hét Gemeente Nieuws van volgende week.

Deel dit evenement

bottom of page